O nama

a

Specijalistička internistička ordinacija Dr Babić je osnovana 01.12.1997. godine u Valjevu. Nosilac posla u ordinaciji je Dr Stojan Babić – specijalista interne medicine, specijalista kardiologije i sonografista. Pored toga Dr Babić je i sanitetski major.

Medicinski fakultet  Dr Babić je zavrsio u Beogradu, kao i specijalizaciju iz INTERNE MEDICINE, specijalizaciju iz KARDIOLOGIJE i spcijalizaciju iz ultrazvuka .

Specijalističko – internistička ordinacija Dr Babić funkcioniše kao poliklinika s obzirom da ima sve konsultantske specijaliste (fizijatar-reumatolog, psihijatar, neurolog, pedijatar, urolog, ORL, hirurg, ortoped … ) i RADI SE KOMPLETNA  EHO DIJAGNOSTIKA ( color dopler srca, color duplex ultrasonografija krvnih sudova vrata, eho štitne žlezde, eho abdomena, …).

Dr Babić je objavio 33 rada na kongresima kardiologa i internista Jugoslavije i Srbije, a  imao je i rad na Evropskom kongresu Internista  te je aprila meseca 2002. godine dobio zvanje PRIMARIJUSA. Dr Babić i nakon dobijanja Primarijata i dalje objavljuje radove a poslednji je bio na kongresu Internista juna meseca 2014 g. na Temu Slana soba – pećina. Šta je to !? i taj rad je i akreditovan u SLD Srbije.

Obzirom da je preko 90% radova bilo naučnih ( dakle imalo je statistički značaj P manje 0,05 i više ) a rezultat su njegovog istraživanja u toku je i publikacija monografije.

Osim što je Dr Babić aktivan učesnik naših kongresa, redovno prati i Evropske kongrese KARDIOLOGA i Evropske kongrese  EHOKARDIOGRAFISTA.

a

Ordinacija Dr Babić  je opremljena najsavremenijom opremom i uz vrhunsku stručnost postavljene dijagnoze se redovno potvrđuju na klinikama u zemlji i inostransvu. Dr Babić ima pacijente iz cele Srbije , BiH, … kao i ljude iz Srbije koji rade u inostranstvu.

Prim. Dr Stojan Babić je član Srpskog lekarskog društva (SLD), član Udruženja Interne medicine Srbije, član Udruženja kardiologa Srbije (UKS-CSS), član Evropskog udruženja kardiologa (ESC) i član Američkog udruženja za srce i šlog (AHA i ASA) .

   Hobi Dr Babića je da pravi vrhunsko barik vino. Nazvao ga je KNEŽEVO VINO po dedi Knezu kome je i posvećeno .

vino_mockup
a